top of page

Group

Public·105 members

Kateb Farsi AutoCAD

Kateb Farsi AutoCAD ::: https://urlin.us/2tgs8D

پس از دانلود کردن فایل بالا آن را باز کرده و هز آنچه در پوشه font آن وجود دارد داخل پوشه font اتوکد (C://program Files/Autodesk/autocad 20../font) ریخته و فایل Kateb.lsp را به پوشه Support اتوکد (C://program Files/Autodesk/autocad 20../support) میریزیم.

۲- پس از دانلود کردن فایل بالا آن را باز کرده (با رمز : archhome.ir) و هز آنچه در پوشه font آن وجود دارد داخل پوشه font اتوکد (C://program Files/Autodesk/autocad 20../font) ریخته و فایل Kateb.lsp را به پوشه Support اتوکد (C://program Files/Autodesk/autocad 20../support) میریزیم.

در مراحل قبل فایل kateb.lsp را در پوشه support قرار دادیم و در این بخش نیز بایستی وارد همین پوشه (پوشه support) شده و فایل kateb.lsp را انتخاب و روی دکمه Load کلیک نمایید.

جهت استفاده از استایل ایجاد شده کافی است در کامند بار (Command bar) نرم افزار اتوکد نام استایل (در این جا ما kateb را انتخاب کردیم) را وارد نموده و اینتر (Enter) را بفشارید.

با سلاممن مي خوام نوشته هاي cad كه با kateb يا ipt نوشته شده رو تبديل به يه mtext كه با فونت ويندوزه مثله Arial بكنم تا بتونم تو محيط GIS نوشته ها رو بخونم كسي مي تونه كمكم كنه

سلام از سایت پرمحتوا و زحمات دست اندرکاران سپاسگزام مشکلی که اتوکد من داره اینه که تمام مراحل طبق آموزش تصویری انجام دادم و kateb را تایپ کنم ظاهر میشه و مشکلی نداشت و استفاده هم کردم. ولی یکی دو روزه وقتی kateb رو تایپ میکنم دیگه نمیاد نصب میکنم تا موقعی که اتوکد بازه کاتب هست ولی وقتی اتوکد ببندم و دوباره باز کنم دیگه کاتب نیست. این مشکل برای سه تا سیستمم همزمان پیش اومد. لطفا راهنمایی فرمایید.

برای نصب کاتب یا همون فایل kateb.lsp باید کاتب رو حتما تو پوشه ساپورت بریزیم من میذارم تو همون پوشه فونت کار میکنه

مرسی بابت اطلاع رسانی. من با این موضوع اصلاً جایی برخورد نکردم. مربوطه به خود فایل kateb.lsp هست یا یکی از فونت های shx

دوستان عزیز. با نصب تابع KC شما میتوانید متون نوشته شده به روش فوق رو تصحیح کنید. یادتون باشه که KC رو هم مثل Kateb بزارید تو پوشه ای که موقع شروع اتوکد خودش بره و لودش کنه. ضمنا میتونید در acad.pgp برای kateb و kc شورتکات تعریف کنید

پس از دانلود فایل داده های موجود در پوشه Font برنامه را داخل پوشه فونت اتوکد که به طور پیشفرض در مسیر C:/program Files/Autodesk/autocad 20../font قرار دارد بریزید. همچنین فایل Kateb.lsp را در پوشه Support اتوکد به آدرس C:/program Files/Autodesk/autocad 20../support بریزید.

حال باید دستور kateb را تایپ کرده و دکمه Enter را بزنید. سپس متن فارسی خود را تایپ کنید تا مشکل برعکس شدن فونت فارسی در اتوکد حل شود.

پنچره text style باز میشه که آخر کارتونه .باید یه فونت جدید برا اتوکد تعریف کنی .واسه این کار تو پنجره text style روی new کلیک کن یه اسم برای نوع جدید نوشتارت انتخاب کن ( همون kateb بذارید بهتره ) بعد تو قسمت style یه گزینه به نام kateb داری .اون رو انتخاب میکنی و تو قسمت font از لیست آبشاری فونت کاتب رو انتخاب میکنید

با عرض سلام و احترام خدمت مهندس عبدلی عزیز . ببخشید من از سایت فونت کاتب دانلود کردم ولی پسورد ( -Architect.ir ) که میزنم قبول نمی کنه . لطف میکنید بفرمائید اشکال کارم کجاست . یک سوال دیگه هم داشتم جناب مهندس . اگر لطف بفرمائید پاسخ بدهید بسیار ممنون میشم . برای نصب کاتب اول فایل kateb رو تو پوشه support اتوکد کپی کردم . بعد وارد اتوکد شدم دستور appload اجرا کردم بعدش رفتم از توی پوشه support فایل کاتب رو load کردم بعد از اینکه load کردم گزینه contents رو زدم و kateb رو باز Add کردم که برای همیشه داشته باشمش . این کارو برای اتوکد 2020 انجام دادم ولی فایل هایی که توش نوشته های فارسی بود به فارسی نمیاد . اشکال از کجاست . در حالی که چون من تازه سیستم جدید خریدم و روی سیستم قبلی این فونت ها رو میاره و نوشته های فارسی رو به فارسی میاره ولی توی این سیستم همون فونت هایی که روی پوشه ی اتوکد 2016 بود رو روی پوشه ی فونت های اتوکد 2020 ریختم ولی نمیاره . کجای کارم اشتباه هست بسیار ممنونم . هر کاری که کردم نتونستم .

سلام مجتبی جانشما فونت یا رو دانلود کنید و در مسیر ذکر شده پیست کنیدنیاز به دستکاری فایل kateb_aource.txt نیستسوالی مشکلی داشته باشید در خدمتم هستم

من از اتوکد 2017 استفاده می کنم .نرم افزار را نصب کردم . اما وقتی در اتوکد k را تایپ می کنم دستور kateb را می نویسد ولی اجرا نمی کند و می گوید به راهنماf1 مراجعه کنم. لطفا راهنمایی کنید.سپاس.

سلام ابزاری طراحی شده که میشه خیلی سریع در اتوکد فارسی نوشت برای دانلود به آدرس زیر مراجعه کنید : -shayanfard.ir/farsitext/

بیشتر دوستان فارسی زبان نرم افزار آرک مپ و جی آی اس (ArcMap 10) با مشکل انتقال و اجرا نشدن فونتهای فارسی تایپ شده در جداول توصیفی شیپ فایلهای آرک جی آی اس مواجه هستند... در یک مدل از این مشکل به تنظیمات ویندوز بر میگردد .... ویا پس از باز کردن جدول توصیفی در جی آی اس و رفتن به قسمت option و سپس گزینه آخر appearanc و قرار دادن فونت بر روی Arial unicode ms مشکل برطرف میشود در غیر اینصورت برای رفع بهم ریختن فونت فارسی برای انتقال متن فارسی باید جداول شیپ فایلها به نرم افزارهای دیگر بخصوص اکسل انتقال داده شوند.... این مشکل بویژه در شیپ فایلهایی که دارای داده های زیادی هستند محسوس تر است... برای حل این مشکل می توانید به روش زیر اقدام کنید. 1- ابتدا جدول (Attribute Table) شیپ فایل جی آی اس را باز کرده و سپس با دستور Export جدول را با فرمت متنی (.txt) ذخیره نمائید . 2- نرم افزار اکسل را باز کنید. سپس open file نموده و در قسمت File of types با انتخاب نوع text filesفایل ذخیره شده را باز کنید. 3- در پنجره باز شده نوع Delimited و در قسمت File Origin را از نوع Western European (windows) انتخاب کرده و دستور Next را کلیک نمائید. 4- در پنجره باز شده قسمت Other را انتخاب و علامت کوتیشن " را در پنجره مقابل آن تایپ کنید. 5- دستور finish را اجرا کنید. تمامی فونتهای فارسی بدون مشکل در ستونی مجزا ارائه خواهد شد...وراه حل دیگر اینکه arcgis از یک سری فونت های اتوکد پشتیبانی نمیکنه برای رفع این مشکل باید فونت های که بصورت فرمت کاتب نوشته شدن رو به فونت های ویندوز تبدیل کرد تا arcgisبتونه این فونت هارو بخواند....برنامه اتوکد فارسی ادیتور(FarsiEditor) مبدل این فونت ها هست......برنامه اتوکد رو اجرا کنید وفونت acade رو مانند دیگر فونت های کاتب لود کنید و در قسمت toolsبه ماکرو رفته و farsi editor را لود کنید...

اکثر کاربران نرم افزار اتوکد برای تایپ فارسی مشکل دارند یعنی زمانیکه متن موجود در نقشه را پرینت می گیرند بهم ریخته می شود برای رفع این مشکل باید از فونت Kateb استفاده کرد.... برای نصب صحیح و بهره برداری از این فونت لازم است مراحل زیر را دقیقا انجام داد. 1. کپی فونت کاتب در پوشه فونت نرم افزار در مسیر نصب 2. باز کردن نرم افزار AutoCAD 3. انتخاب گزینه Load Application از منوی Tools 4. پنجره جدیدی تحت عنوان Load/Unload Application باز می شود 5. در پنجره مذکور در قسمت look in در مسیر پوشه فونت اتوکد قرار می گیریم 6. انتخاب فونت کاتب زدن گزینه Load زدن تیک Add History و در پایان زدن Close حالا می توان از این فونت مفید بهره برد در kateb Commandرا تایپ کنید.... 153554b96e

https://www.upinoxtrades.com/forum/welcome-to-the-forum/shadowsocks-client-for-mac

https://www.met-art-studio.org/forum/general-discussions/sham-ghansham-2-exclusive-free-download-in-hindi

https://www.daisymeadow.hu/forum/welcome-to-the-forum/the-walking-dead-season-3-episode-2-stream

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• xuefengd53
  • Nick Colson
    Nick Colson
  • zaza joj
    zaza joj
  • Farhan Rashid
    Farhan Rashid
  • Anny Choube
    Anny Choube
bottom of page